Geluk!

Dankzij de video van deze man veranderde mijn leven. Van geen (fybromyalgie) pijn meer en een moe en lusteloos leven naar een bijna nieuw leven met energie, fit en gewoon waanzinning geen pijn meer.

Onlangs plaatste Marc een nieuwe video. Hierin zie je en vertelt hij hoe het nu -5 jaar later- met hem gaat. En dat gaat heel goed dus.

Hij vertelt dat hij 5 jaar geleden een levend fybromyalgie-wrak was. Hij was op een punt in zijn leven gekomen dat hij werkelijk alles zou proberen om er van af te komen. Dus deed hij de Juice-kuur, ging op een volledig plantaardig dieet en werd veganist.

De fybro-pijn verdween binnen een paar dagen en vanaf dat moment veranderde zijn leven volledig in positieve zin.

 

Eigenlijk is dat ook hoe het ongeveer bij mij ging. Na 5 dagen de juice-kuur te hebben gevolgd, voelde ik de pijn uit mijn lijf terugtrekken. De energie kwam terug. Ik ben niet volledig vegan gegaan, maar let er wel op dat ik bepaalde voedingsstoffen minder of helemaal niet meer binnen krijg. Welke dat zijn, is voor iedereen verschillend. Ik kan bijvoorbeeld niet tegen tarwe, koolhydraten eet ik ook beperkt en van melkproducten krijg ik buikpijn. 

 

Ik ben inmiddels bijna een jaar verder en het gaat nog steeds heel goed. Steeds beter zelfs. Ik onderzoek en leer veel over voeding en wat het met je doet. Wat wel goed voor je lijf is en wat niet. 

 

Om mij heen hebben al veel mensen de Juicer geintegreerd in hun dagelijkse leven en de resultaten zijn verbluffend.

 

Deze maand ben ik veel weg geweest. New York, Spanje en Duitsland. Ontzettend leuk allemaal, maar de sapjes schoten er enorm bij in. Na 3 weken voelde ik dan ook dat de pijnen langzaam terugkwamen. De gewrichten werden weer stijf, ik kon niet in 1 keer uit een stoel opstaan en de stekende, prikkende, hamerende afschuwelijke pijnen slopen heel geniepig mijn lichaam weer in. Ik werd moe en wilde om alles huilen. BAH!

 

Thuisgekomen ben ik direct weer met de juices begonnen. En Yes!! Na 3 dagen voelde ik dat heerlijke gevoel van het wegtrekken van de pijn. En nu de 4e dag is alles zo goed als weg en stroomt de energie weer door lijf en leden.

Als je dit al zou willen testen...bij deze...test geslaagd!

De man die mijn leven veranderde 5 jaar later!

Contact met Marc

Waar ik erg blij mee ben, is dat ik sinds een paar weken contact met Marc heb. Ik ben die man eeuwig dankbaar en wilde hem graag laten weten hoe blij ik met hem ben. Zoals ik het begrijp, is hij bezig om een online cursus Juicen op te zetten. Zodra ik hier meer over weet kom ik er op terug.

 

Je kunt Marc ook volgen op Instagram op gone_vegan

Niet alleen voor fybro-pijn.

Natuurlijk is het juicen niet alleen geschikt voor mensen met fybro-pijnen. Eigenlijk zou ieder mens elke dag een groen sapje moeten drinken. Het zit boordevol vitamines, mineralen en vezels. In onze eetcultuur zouden we best wat meer gezondheid binnen mogen krijgen. 

Van veel mensen krijg ik te horen dat ze beter naar de wc kunnen en zich energieker voelen. 

Ook om af te vallen werkt het fantastisch. Toen ik er net mee begon ben ik 8 kilo afgevallen. En nu na deze maand, met bijna alleen maar in restaurants eten, vliegt de 2 aangekomen kilo er snel af.

Love my Juices!

Ik hoor graag reacties van jullie als de juicer bent gaan gebruiken, welke groenten je gebruikt, of wat jouw favoriete juice is.

Ook als je vragen hebt, advies wil, sta ik je graag te woord.

klik hier om mij te mailen.